Friday, November 11, 2011

ZANA AND ANEP GOT MARRIED

+++++

Hyee People....

how bout ur day today?? cool+fun+sad+mad+crazy+good???.........hehehehehe....my day is so beautiful and lots of happiness now....alhamdulillah...bukan apa tumpang gumbiraa untuk besh fwen ku Zana yang sah menjadi isteri kpd anep pada 11-11-11 tepat jam 2.30 p.m semoga bahagia hingga akhir hayat...semoga zana menjadi seorang isteri yang taat dan anep menjadi seorang suami yang bertanggungjawab....aku sentiasa mendoakan yang terbaek untuk both of u ngehh3 =')

sila menjamu mata dgn melihat gambo2 kad nikah zana dan anep


Congratulations on your marriage
Dear Zana and Anep, I'm so happy to "share" with you that great moment... It seems that the words "This world has only one sweet moment sat aside for us.." were too pessimistic!...isn't it? ;-)Go on this way!!!congratulations to your wedding! :-) I wish you both happiness, love,happy married the rest of your life and fun together! Don't forget, we love you always! My only hope is that you'll be as happy as you made me and everybody else on this planet, throughout the years.
















sedeh gak masa zana nak menjadi isteri orang neyh...hehehehe...malam berinai mmg lawak sgt zana rileks jaa apa pun xpaa..inai pokok yg digiling oleh toksu boh2 punya boh tgk2 xmerah naseb ada inai tiub..tgk2 merah sgt2 pulak dah..hadehhh..cmna pon xpala jnji pakai inai..hehehe..aku nee hbes inai lekat kat jari2 aku..WAAAA abeh jariku wana merah+orange..dah macam haapaa lagi tah...tapi xpa untuk beshfwen punya pasal,apo pon xpa..aku tido umh zana mlm tue..tido dgn bakal pengantin laa kan malam last sebelum zana betukar status...hehehehe....zana sentiasa ada dengan aku msa susah senang sakit sehat sedeh gembira galak gedik tegegehh...selalu dan sentiasa ada untuk aku..aku sayanggggg sgt kat zana...dah cam dekbradek dahh kami neyh...kami byk persamaan byk sgt2...dah laa dia tua dr aku cukup2 6 bulan...bufday dia 24.06.1988 bufday aku 24.12.1988 cukup2 6bulan....perangai pun sama suka gelak tahap x hengaaatt duniaaa...kekdg tue mcm dah paam isi hati masing2..xyah ckp paam sendiri...peh2 gelakkkk..dah la suka bt reja papa lst mnte n otak seminit..!!!.banyak gila kenangan aku dgn zana....riinnnnduuuuuu sgt....walaupun sekarang kami jauh tapi tetiap hari akan ctc...ada sajaaa benda yang nak cerita...gayut telefon mcm kekaseh2...hehehhehe...
aku asa teramat2 bersyukur sgt kerana allah mengurniakan aku seorang sahabat seperti zana b.e.r.s.y.u.k.u.r sgt =') sob.sob.sob.sob .......

" nnt aku upload gambo kenduri pulok na "

"coming soon"

=)

5 comments:

  1. walaupun tak p pun akad nikah dia..
    dh mula rsa kehilangan dia..
    sob..sob..sob..sorg kwn aku dh kawen..

    ReplyDelete
  2. hehehhe..pas neh turn ang pulokk kn kn

    ReplyDelete
  3. hish apa plak aku..
    ang lupa ka member ang yg lg sorg tu..haha
    dia kn dh tunang..lps ni turn dia la..huhu!

    ReplyDelete
  4. lepas dia ang laa pulakk knknnn

    ReplyDelete
  5. xda mknanya...haha
    aku lmbt lg..
    jdh pn xtentu hala lg neh..

    ReplyDelete